Warm na een koude herfstdag op met wildsoep met paddenstoelen. In deze versie zitten zowel gedroogde als verse exemplaren, afgedekt met een lekker krokant korstje.
Meer feestelijke kerstrecepten? Je vindt op deze pagina al onze kerstrecepten bij elkaar!

Benodigdheden
25 g gedroogd eekhoorntjesbrood (cepes, porcini)
2 el olijfolie
1 ui, fijngesneden
1 teentje knoflook
150 g gemengde verse paddenstoelen, in stukjes
1 tl gedroogde tijmblaadjes
400 ml wildfond
1 el donkere sojasaus
3 bosuitjes, in ringetjes
4 velletjes diepvries bladerdeeg, ontdooid
1 ei, losgeklopt
peterselietakjes, voor de garnering
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Wildsoep met paddenstoelen en croûte’ is afkomstig van Eke Mariën voor Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.