Deze romige tortellinisoep maak je in een handomdraai en je hebt er amper afwas aan. Een heerlijke combinatie van gedroogde kruiden en de zongedroogde tomaatjes zorgen voor extra veel smaak en de Parmezaanse kaas geeft verrassende zoute accenten.
Benodigdheden
1 witte ui
1 el olijfolie
1 courgette
1 broccoli
700 ml kokend water
2 dikke tenen knoflook
1 tl gedroogde oregano
1 tl gedroogde peterselie of 1 el fijngehakte verse
1 tl gedroogde dille of 1 el fijngehakte verse
3 laurierblaadjes
1 bakje tortellini naar keuze (250 g)
8 zongedroogde tomaatjes
30 g Parmezaanse kaas of een vegan alternatief + extra om te garneren
500 ml Alpro Not MLK ‘vol’
2 tl Dijonmosterd
100 g verse spinazie, gespoeld en droog gezwierd
Bereiding
Het recept ‘Tortellinisoep’ is afkomstig van Karola’s Kitchen.
Klik hier voor het volledige recept.
Geef een reactie