Van deze goud-geel gekleurde soep word je instant vrolijk! De geroosterde paprika’s geven deze tomatensoep een extra rijke smaak. Kun je lastig aan gele tomaten komen? Je kan de soep uiteraard ook altijd met rode tomaten maken, neem dan ook rode paprika’s. Serveer ‘m met een knapperige knoflookciabatta.
Benodigdheden
3 paprika’s, geel
1 kg tomaten, geel
10 el olijfolie
6 tenen knoflook
1 ciabatta, afbak
12-15 takjes tijm
1,5 l groentebouillon
handvol basilicumblaadjes
Bereiding
Het recept ‘Tomatensoep met geroosterde paprika en knoflookciabatta’ is afkomstig van Janneke Philippi voor Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.
Hét kookboek!
120 nieuwe recepten voor elk seizoen
Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet.
Geef een reactie