Sommige dagen vragen om iets extra snels & pittigs. Deze soep vol krachtige smaken heb je zo op tafel.
Benodigdheden
1 visbouillonblokje
2 rode chilipepers in dunne reepjes
10 cm verse gemberwortel in heel dunne plakjes
2 stengels citroengras gekneusd
1 bosje koriander blaadjes geplukt, steeltjes fijngesneden
400 ml romige kokosmelk
2 eieren
3 limoenen
200 g rauwe garnalen gepeld, liefst met staartje
150 g sugarsnaps in de lengte gehalveerd
vissaus naar smaak
250 g rijstnoedels
100 g taugé
Bereiding
Het recept ‘Thaise noedelsoep met garnalen en ei’ is afkomstig van Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.
Hét kookboek!
120 nieuwe recepten voor elk seizoen
Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet.
Geef een reactie