Heerlijk, die afwerking van geroosterde pinda’s. Maak ze gerust al een dagje van tevoren. Met een restje kip in de soep wordt het meteen een maaltijdsoep.
Benodigdheden
1 butternutpompoen
1 rode puntpaprika
1 ui
1 teentje knoflook
1 rode chilipeper
1 kl gemberpoeder
1 kl rode currypasta
1.5 l gevogeltebouillon
200 ml kokosmelk
1 el olijfolie
peper en zout
1 klsrirachasaus
voor de geroosterde pindanoten
80 g ongezouten pinda’s
1 el kokosolie
1 kl kerriepoeder
1 kl rode currypasta
peper en zout
voor de afwerking
1 rode chilipeper
1 limoen
10 g verse koriander
2 el zonnebloempit
1 el olijfolie
Bereiding
Het recept ‘Soep van flespompoen rode puntpaprika en kokosmelk met pinda’s’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.
Geef een reactie