Pompoensoep is een echte allemansvriend. Iedereen is er dol op. Deze pompoensoep met kervel en zwarte walnoot is heel easy. Geef hem een knap extraatje met flinterdun gesneden zwarte walnoot.
Benodigdheden
½ muskaat- of flespompoen van ± 1 kg
2 el olijfolie
2 tenen knoflook, fijngesneden
1 sjalot, fijngesneden
50 g walnoten, gehakt
750 ml groentebouillon
1 bosje kervel, grof gesneden
1 zwarte walnoot op siroop
extra vierge olijfolie, om te besprenkelen
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Pompoensoep met kervel en zwarte walnoot’ is afkomstig van Janneke Philippi voor Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.
Voor meer gerechten met groenten in de hoofdrol doe je inspiratie op in ‘delicious. hét groenteboek‘.
Hét groenteboek!
100x groen van het seizoen
Van kiemen tot peulvruchten 100x groen van het seizoen- dip, soep, bij-, tussen-, lunch- en hoofdgerechten.
Geef een reactie