Benodigdheden
3 el (arachide)olie
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 stuk van 2 cm gemberwortel, fijngesneden
1 ui, fijngesneden
1¼ l kippenbouillon, van 2 tabletten
150 g pindakaas
2 el ketjap manis
sambal badjak of oelek
40 g cashewnoten (gezouten of ongezouten), gehalveerd
1 tl chili-olie
½ tl gemalen komijnzaad
1 kleine paksoi, in dunne reepjes
2 tl vissaus
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Pindasoep met paksoi en cashewnoten’ is afkomstig van Katinka Huiskamp voor Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.
Hét kookboek!
120 nieuwe recepten voor elk seizoen
Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet.