Benodigdheden
Voor de gemarineerde eitjes
2 eieren
2 el Kikkoman sojasaus
1 el Thaise vissaus
75 ml water
Voor de pindanoedels
1 el olijfolie
1 ui, in halve ringen
250 g kastanjechampignons, in plakjes
2 tenen knoflook, fijngehakt
1 rode chilipeper, fijngehakt
700 ml warme groentebouillon
2 el Kikkoman sojasaus
40 g pindakaas
2 cm verse gember, geraspt
1 rode paprika, in dunne reepjes
100 g sojascheuten
1 paksoi, in dikke repen
125 g volkorenmie
Voor de afwerking
2 stengels lente-ui, in fijne ringetjes
1 handvol korianderblaadjes
0,5 limoen, in partjes
peper
Bereiding
Het recept ‘Pindanoedelsoep met een zacht eitje’ is afkomstig van Karolien Olaerts.
Klik hier voor het volledige recept.
Geef een reactie