Een goede soep wordt een fantastische soep door de juiste smaakmakers en toppings toe te voegen. Bij dit recept voor pastinaaksoep kiezen we voor peer en amandelstengels.
Benodigdheden
1-2 pastinaken (± 350 g vuil gewicht), geschild in stukken
1 grote ui, in parten
2 tl kerriepoeder
2 el olijfolie
2 stevige handperen, geschild en klokhuis verwijderd, in stukken + extra blokjes voor garnering
1 l gevogelte- of kippenbouillon
2 plakjes diepvriesbladerdeeg, net ontdooid
1 eierdooier, losgeklopt
25 g amandelen met vlies, grof gehakt
25 g parmezaanse kaas, geraspt
bladpeterselie, heel fijngesneden
extra vierge olijfolie
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Pastinaaksoep met peer en amandelstengels’ komt uit het kookboek ‘Delicious. Het beste uit Delicious. 10 jaar.’
Klik hier voor het volledige recept.
Geef een reactie