Een gemixte soep van pastinaak en knolselder met een pittige olie van lavas, peterselie en jalapeñopeper, en broodcroutons.
Benodigdheden
3 pastinaak
knolselders
4 uien
3 teentjes look
1 kruidentuiltje
3 l groentebouillon
0,1 l room
2 el mosterd
1 pastinaak
1 bosje lava’s
1 bosje platte peterselie
0,2 l olie met neutrale smaak
jalapenopepers
donker zuurdesembrood
1 teentje look
Verder nodig
zeef
maatbeker
mixer
Bereiding
Het recept “Pastinaaksoep met lavasolie en broodcroutons” is afkomstig van Jeroen Meus.
Feest!
kerstgerechten, verrassende gourmets, partysnacks en katerfood
De keuken van Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus draaide op volle toeren om een uniek feestboek te maken. Met meer dan 100 recepten, van kerstklassiekers over verrassende gourmettafels tot heerlijke partysnacks.
Geef een reactie