Rijk, voedzaam en versterkend: er gaat niets boven dampende soul soep. Phoebe Wood geeft je daarom dit recept voor krachtige, opbeurende en extra gezonde kippensoep met Parmezaanse kaas.

Benodigdheden
6 el olijfolie milde
6 kipkarbonades
1 ui fijngesneden
1 venkelknol fijngesneden
venkelgroen fijngesneden
2 tenen knoflook
1 tl venkelzaad
1 laurierblaadje
800 g tomaatblokjes, 2 blikken
1½ l kippenbouillon
3 el geraspte parmezaanse kaas + een stuk korst van parmezaanse kaas
½ bosje marjolein blaadjes geplukt
2 sneetjes zuurdesembrood zonder korst in stukjes gescheurd
2 bollen burrata in stukken gescheurd
Ook handig
Bereiding
Het recept ‘Parmezaanse kippensoep met burrata‘ is afkomstig van Phoebe Wood voor Delicious Magazine.
Geef een reactie