Als je van mosselen houdt dan ga je deze echt de bom vinden! Romige soep van mosselen met toetsje mosterd en krokante venkel.
Benodigdheden
2 kg mosselen
1 klont boter
5 selder stengels
1 grote ui
1 venkel
2 teentjes look
1 el mosterd
250 ml witte wijn
1,5 l kippenbouillon
1 el tomatenconcentraat
1 takje tijm
garnituur
100 ml slagroom
1 el mosterd
peper en zout
2 el fijngehakte peterselie
enkele saffraan draadjes
wat fijngesneden rauwe venkel
Bereiding
Het recept ‘Mosselsoep met venkel en mosterd’ is afkomstig van Sofie Dumont.
Klik hier voor het volledige recept.
Happy moments
Beestig lekker eten
In dit boek vind je originele recepten voor door de week, voor lange, gezellige familieochtenden én voor dansbare avonden met vrienden. Eenvoudig, lekker en om blij van te worden. Dit boek bevat echter meer dan alleen recepten. Het is doorspekt met happy moments en passie – voor lokale ingrediënten, de seizoenen en het ambacht.
Geef een reactie