Peulvruchten doen het ook heel goed in soep. Doe er wat kruidig zout, knoflook en geurige specerijen bij en eet deze stevige linzensoep vól smaakmakers en pit!
Benodigdheden
3 el olijfolie
1 ui fijngesneden
1 wortel fijngesneden
1 stengel bleekselderij in dunne boogjes
4 tenen knoflook fijngesneden
2 tl komijn gemalen
2 tl korianderzaad gemalen
2 tl gemberpoeder
3 el tomatenpuree
1 blik tomaatblokjes, 400 g
2 blikjes (à 320 g) linzen uitgelekt
500 ml groentebouillon
½ bos boerenkool steeltjes verwijderd, kleingesneden
Griekse yoghurt, voor erbij
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Kruidige linzensoep’ is afkomstig van Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.
Hét kookboek!
120 nieuwe recepten voor elk seizoen
Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet.
Geef een reactie