Knolseldersoep op originele wijze. Wil je een op-en-top Belgisch gerecht? Probeer dan deze knolseldersoep met croutons en verse garnalen eens!
Benodigdheden
2 rijpe peren
750 g knolselder, geschild en in stukjes
1 l groentebouillon
30 g blauwschimmelkaas, verkruimeld
1 ui
1 teen knoflook, gesnipperd
2 el verse tijm, fijngehakt en enkele takjes extra
olijfolie
1 stokbrood, klein in schuine sneetjes
100 g blauwschimmelkaas
1 peer, in dunne plakjes
peper en zout
Bereiding
Het recept ‘Knolseldersoep met peer’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.
Het grote Libelle kookboek
365 recepten voor elke dag
Het grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag. Dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve producten volgens het aanbod van de seizoenen.