Een zijdezachte ietwat zoetige soep, met de aardse smaak van truffel en zoutige croutons erbij.
Benodigdheden
1 knolselder, ongeveer 600 g
1 l kippenbouillon
1 ui
2 teentjes knoflook
125 ml slagroom
truffelolie
paar takjes verse tijm
peper en zout
Parmezaan croutons
halve ciabatta, mag ook iets oud zijn
20 g geraspte Parmezaanse kaas
olijfolie
zwarte peper
Bereiding
Het recept ‘Knolselderijsoep met truffel’ is afkomstig uit Uit Paulines Keuken.
Klik hier voor het volledige recept.
Lekker makkelijk – Uit Paulines Keuken
100 + Simpele en snelle recepten voor elke dag
Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.
Geef een reactie