Het nationale gerecht van Hongarije? Dat is goulash, een mix van stoofvlees en soep.
Benodigdheden
500 g stoofvlees
1½ liter water
400 g tomatencoulis
4 blokjes rundsbouillon
1 el tomatenconcentraat
1 el bloem
2 uien
1 kl boter
2 el arachide-olie
1 gele paprika
1 groene paprika
1 rode paprika
2 wortels
2 aardappels
1 el paprikapoeder
1 bot platte peterselie
tijm
laurier
peterseliestengels
peper en zout
1 tl komijnzaad
Bereiding
Het recept ‘Hongaarse goulash’ is afkomstig van Sofie Dumont.
Klik hier voor het volledige recept.
Happy moments
Beestig lekker eten
In dit boek vind je originele recepten voor door de week, voor lange, gezellige familieochtenden én voor dansbare avonden met vrienden. Eenvoudig, lekker en om blij van te worden. Dit boek bevat echter meer dan alleen recepten. Het is doorspekt met happy moments en passie – voor lokale ingrediënten, de seizoenen en het ambacht.
Geef een reactie