Deze stevige maaltijdsoep staat steevast op het menu in winterse berggebieden. Het perfecte gerecht om de eerste dag van 2025 mee te beginnen. Verwarm je aan deze oerdegelijke soep boordevol groenten en lekker gebakken stukjes rundvlees op een koude dag.
Benodigdheden
400 g groothoofd
3 ajuinen
2 teentjes Look
4 wortels
2 rode paprika’s
4 stengels selder
2 l water
2 blikje tomatenblokjes
1 fles tomaten passata
1 snuifje gerookt paprikapoeder
1 snuifje paprikapoeder
1 snuifje komijn
70 g tomatenpuree
1 bouillonblokje
400 g aardappelen
3 blaadjes laurier
tijm
bruine broden
krulpeterselie
peper en zout
Bereiding
Het recept “Goulashsoep” is afkomstig van Jeroen Meus.
Feest!
kerstgerechten, verrassende gourmets, partysnacks en katerfood
De keuken van Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus draaide op volle toeren om een uniek feestboek te maken. Met meer dan 100 recepten, van kerstklassiekers over verrassende gourmettafels tot heerlijke partysnacks.
Geef een reactie