Zuurkool-lovers opgelet! Dol op klassieke zuurkool? Probeer dan ook eens deze zuurkoolsoep met Gruyère. Deze Zwitserse kaas heeft een kruidige smaak en is super geschikt voor het gratineren van soepen.
Benodigdheden
400 g verse zuurkool
3 el bloem
1 el kerrie
3 groentebouillonblokjes
1 volkoren stokbrood
100 ml halfvolle kookroom
3 takjes peterselie blaadjes grof gesneden
125 g gruyère geraspt
2 uien
25 g boter
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Gegratineerde zuurkoolsoep met gruyère’ is afkomstig van Delicious Magazine.
Klik hier voor het volledige recept.
Hét kookboek!
120 nieuwe recepten voor elk seizoen
Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip én onweerstaanbaar zoet.
Geef een reactie