Benodigdheden
gazpacho
+_600 g meloen, cavaillon
2 grote tomaten
1 teentje look
2 el sherry azijn
4 el olijfolie
sap van 1 citroen
1 kl zout
rijkelijk peper van de molen
een paar druppels tabasco naar smaak
garnituur
1 burrata in stukjes
radijsjes
10 munt blaadjes fijn gesneden
2 lente-uitjes fijn gesneden
olijfolie
Bereiding
Het recept ‘Gazpacho van meloen, tomaat en burrata’ is afkomstig van Sofie Dumont.
Klik hier voor het volledige recept.
Happy moments
Beestig lekker eten
In dit boek vind je originele recepten voor door de week, voor lange, gezellige familieochtenden én voor dansbare avonden met vrienden. Eenvoudig, lekker en om blij van te worden. Dit boek bevat echter meer dan alleen recepten. Het is doorspekt met happy moments en passie – voor lokale ingrediënten, de seizoenen en het ambacht.
Geef een reactie