In deze gazpacho van tomaat en watermeloen pimpt Jeroen het traditionele recept van gazpacho met wat zachte toetsen van watermeloen en pittige geitenkaas.
Benodigdheden
2 dikke rijpe tomaten (je kan er naar smaak meer gebruiken)
1 kg watermeloen
1 rode paprika, ontzaad
1 ui
1 teentje look
chilipeper
1 el geconcentreerde tomatenpuree
bussel verse basilicum
2 sneetjes wit brood
50 g verse geitenkaas
2 el sherryazijn of natuurazijn
1 dl fijne olijfolie
5 cl witte wijn
peper en zout
Verder nodig
passe-vite
keukenzeef
mengschaal
vershoudfolie
Bereiding
Het recept ‘Gazpacho van tomaat en watermeloen’ is afkomstig van Jeroen Meus.
Klik hier voor het volledige recept.
Feest!
kerstgerechten, verrassende gourmets, partysnacks en katerfood
De keuken van Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus draaide op volle toeren om een uniek feestboek te maken. Met meer dan 100 recepten, van kerstklassiekers over verrassende gourmettafels tot heerlijke partysnacks.
Geef een reactie