Op zoek naar een origineel soeprecept? Probeer deze soep met bloemkool en rucola eens! Het sap en rasp van de citroen zorgen voor een heerlijke frisse smaak en de garnering van zelfgemaakte, volkoren croutons maakt deze soep helemaal af.
Benodigdheden
1 citroen, sap en rasp
1 bloemkool, in roosjes
1 ui, gesnipperd
150 g rucola
1,5 l groentebouillon
olijfolie
zout en peper
voor de croutons
4 sneetjes volkorenbrood, in blokjes
2 teentjes knoflook, geperst
2 el olijfolie
Bereiding
Het recept ‘Frisse bloemkool-rucola soep met volkoren croutons’ is afkomstig van De Hippe Vegetariër.
Klik hier voor het volledige recept.
De hippe vegetariër
Met de hippe vegetariër krijg je oneindig veel inspiratie om gezond bourgondisch te genieten — zowel thuis als uit. Wie je ook bent en wat voor levensstijl je ook hebt, je vindt een recept dat bij je past met oneindig veel variaties.
Geef een reactie