Traditionele snert is heerlijk is om te eten tijdens de koudere maanden. In dit recept maken we erwtensoep uit de slowcooker, waardoor het een nóg makkelijker te maken hands-off gerecht wordt. Het langzaam garen in de slowcooker zorgt voor een rijke smaak en een zachte textuur. De soep is perfect voor een gezellige maaltijd thuis of als lunch of diner: het ultieme comfort food dat zeker zal smaken in de koudere maanden.
Benodigdheden
2 uien
1 winterwortel, ca 180 g
0,5 knolselder, ca 300 g
0,5 bosje Italiaanse kruiden
1 blaadje laurier
500 g spliterwten, gedroogd
500 g varkensribben
1 rookworst van 285 g
1,2 l groentebouillon
peper en zout
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Erwtensoep uit de slowcooker’ is afkomstig van Uit Paulines Keuken.
Klik hier voor het volledige recept.
Geef een reactie