Deze champignonsoep met krokante pancetta en waterkers is een ideaal voorgerecht voor een elegant feestje! Probeer ook eens deze hartverwarmende, romige champignonsoep, comfort food ten top!
Benodigdheden
800 g gemengde champignon + extra om af te werken
100 g pancetta, dungesneden, in kleine stukjes
½ zoete ui
2 el verse tijm
waterkersbosje
100 g kastanjes, gekookt en grof gehakt
1 l runderbouillon
120 ml room
olijfolie
peper en zout
Bereiding
Het recept ‘Champignonsoep met krokante pancetta en waterkers’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.
Het grote Libelle kookboek
365 recepten voor elke dag
Het grote Libelle kookboek telt maar liefst 344 haalbare recepten voor elke dag. Dit boek is de ideale inspiratiebron voor wie elke dag wil koken met verse, kwalitatieve producten volgens het aanbod van de seizoenen.
Geef een reactie