Benodigdheden
velouté van witloof
50 g boter
200 g ajuin
600 g witloof
1 loskokende aardappel
1 l of meer groentebouillon, naargelang de dikte dat je verkiest
pompoen
50 g butternut pompoen per persoon
15 g olie
10 g suiker
10 druppels Tabasco
peper en zout
curryroom
100 ml room
1 kl currypoeder
½ tl gerookt paprikapoeder
2 el kappertjes
100 ml maisolie
Bereiding
Het recept ‘Cappuccino van witloofsoep met geroosterde pompoen’ is afkomstig van Sofie Dumont.
Klik hier voor het volledige recept.
Happy moments
Beestig lekker eten
In dit boek vind je originele recepten voor door de week, voor lange, gezellige familieochtenden én voor dansbare avonden met vrienden. Eenvoudig, lekker en om blij van te worden. Dit boek bevat echter meer dan alleen recepten. Het is doorspekt met happy moments en passie – voor lokale ingrediënten, de seizoenen en het ambacht.
Geef een reactie