Een romige, gebonden soep, heerlijk met witte asperges. Werk af met een mooi gerookte zalmspiesje en bieslook. Toppertje met Pasen.
Benodigdheden
100 g zalm, gerookt
750 g witte asperges
1 prei, grof gesneden
2 uien, grof gehakt
1 l groentebouillon
150 ml room
1 klontje boter
2 el bieslook, fijngesnipperd
peper en zout
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Aspergevelouté’ is afkomstig van 15gram.
Klik hier voor het volledige recept.
Asperges
30 recepten met witte, groene en paarse asperges
‘Asperges’ geeft je 30 veelzijdige recepten met witte, groene en violette asperges, allemaal verrassend eenvoudig. Van romige soep tot hartige aspergequiche. Lekker in een voorjaarssalade, op een pizza of in een shakshuka; ‘Asperges’ geeft je genoeg inspiratie en variatie!