Benodigdheden
600 g witte asperges
3 el olijfolie
3 sjalotten, gesnipperd
200 ml droge witte wijn
750 ml groentebouillon
75 g pancetta, in reepjes
1-2 takjes rozemarijn, alleen de naadjes
150 ml slagroom
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Aspergesoep met pancetta en rozemarijn’ is afkomstig van Hap en Tap.
Klik hier voor het volledige recept.
Asperges – Jessica Lek
30 recepten met witte, groene en paarse asperges
‘Asperges’ geeft je 30 veelzijdige recepten met witte, groene en violette asperges, allemaal verrassend eenvoudig. Klassiek gekookt met beenham, ei en notenboter of gegrild op de barbecue. Van romige soep tot hartige aspergequiche, verwerkt in een risotto met venkel of lasagne met palmkool. ‘Asperges’ geeft je genoeg inspiratie en variatie!
Asperges
30 recepten met witte, groene en paarse asperges
‘Asperges’ geeft je 30 veelzijdige recepten met witte, groene en violette asperges, allemaal verrassend eenvoudig. Van romige soep tot hartige aspergequiche. Lekker in een voorjaarssalade, op een pizza of in een shakshuka; ‘Asperges’ geeft je genoeg inspiratie en variatie!
Geef een reactie