Verfijnd hapje voor Pasen of Kerst.
Benodigdheden
1 kg witte asperges
4 sjalotten
1 teentje knoflook
20g dille
4 kwarteleieren
200 ml room
1 blokje groentebouillon
1 (flinke) scheut azijn
2 el boter, ijskoud
peper & zout, van de molen
Verder nodig
soeppan
zeef
staafmixer
houten lepel
schuimspaan
Bereiding
Het recept ‘Aspergesoep met gepocheerd kwartelei en dilleroom’ is afkomstig van Libelle Lekker.
Klik hier voor het volledige recept.
Libelle – Soep, elke dag anders
Van lichte lunch tot maaltijdsoep
In dit kookboek vind je voor elk seizoen, voor elke smaak en voor elke gelegenheid een passende soep. Van bouillabaise tot oxtailsoep en minestrone: 80 soepen om uit te kiezen en elke dag een ander bordje vol vitamines te serveren.
Geef een reactie