Deze aspergesoep met croutons en gerookte zalm van Jeroen Meus is een echte feestsoep. Een soepje met dat tikkeltje méér.
Benodigdheden
1 bussel witte asperges
extra aspergeschillen
2 uien
1 preistronk
verse laurier
verse tijm
verse peterseliestelen
1/2 bussel krulpeterselie
150 g gerookte zalm
2 dl room
4 sneetjes wit brood
boter
1 scheutje olijfolie
peper en zout
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Aspergesoep met croutons en gerookte zalm’ is afkomstig van Jeroen Meus.
Klik hier voor het volledige recept.
Feest!
kerstgerechten, verrassende gourmets, partysnacks en katerfood
De keuken van Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus draaide op volle toeren om een uniek feestboek te maken. Met meer dan 100 recepten, van kerstklassiekers over verrassende gourmettafels tot heerlijke partysnacks.
Geef een reactie