Een hele eenvoudige soep, en toch erg feestelijk, deze aspergesoep met een gepocheerd eitje. Werk af met waterkers. Ideaal bij een paasbrunch!
Benodigdheden
700 g witte asperges, in stukken
1 preiwit, in grove stukken
1 ui, in ringen
½ bosje waterkers
4 eieren
1 l kippenbouillon
300 ml room
100 ml azijn
peper en zout
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Aspergesoep met een gepocheerd eitje’ is afkomstig van 15 gram.
Klik hier voor het volledige recept.
Asperges
30 recepten met witte, groene en paarse asperges
‘Asperges’ geeft je 30 veelzijdige recepten met witte, groene en violette asperges, allemaal verrassend eenvoudig. Van romige soep tot hartige aspergequiche. Lekker in een voorjaarssalade, op een pizza of in een shakshuka; ‘Asperges’ geeft je genoeg inspiratie en variatie!
Geef een reactie