Een hele eenvoudige soep, en toch erg feestelijk, deze aspergesoep met een gepocheerd eitje. Ideaal bij een paasbrunch!
Benodigdheden
600 g witte asperges
750 ml kippenbouillon
3 dl room
4 eieren
1 dl azijn
1/2 bosje bieslook
vers gemalen peper
zout
nootmuskaat
Verder nodig
aspergeschiller
soeppan
staafmixer
steelpan
Bereiding
Het recept ‘Aspergesoep met een gepocheerd eitje’ is afkomstig van Karolien Olaerts.
Klik hier voor het volledige recept.
Karola’s Kitchen: Smaakvol
Gezond genot zonder regeltjes
Karola’s Kitchen staat voor voedzame en makkelijke gerechten die bovenal lekker zijn. Met verse, voornamelijk plantaardige ingrediënten maakt Karolien gevarieerde maaltijden die barsten van smaak. In Smaakvol vind je inspiratie om de hele dag lang te genieten van heerlijk en gezond eten.
Geef een reactie