Asperges en garnalen vormen samen een heerlijk duo. Voeg nog aardappelen toe en maak een romige aardappel- en aspergesoep.
Benodigdheden
4 grote bloemige aardappelen, elk 100 g
100 g garnalen
500 g witte asperges
2 uien
5 dl visbouillon
1 dl druivenpitolie
50 g gezouten boter
1 handjevol peterselie
peper en zout
Verder nodig
Bereiding
Het recept ‘Aardappel- en aspergesoep met garnalen’ is afkomstig van Lekker van bij ons.
Klik hier voor het volledige recept.
Asperges
30 recepten met witte, groene en paarse asperges
‘Asperges’ geeft je 30 veelzijdige recepten met witte, groene en violette asperges, allemaal verrassend eenvoudig. Van romige soep tot hartige aspergequiche. Lekker in een voorjaarssalade, op een pizza of in een shakshuka; ‘Asperges’ geeft je genoeg inspiratie en variatie!
Geef een reactie